16-10-2017 - UserWay - prostsze i bardziej dostępne przeglądanie, 17-09-2017 - Dla szkół - Niezwyciężeni, 12-09-2017 - Fotoreportaż  - Grzyby, grzyby... , 15-08-2017 - Wokół  - Patriotyczny SIERPIEŃ 2017 , 12-06-2017 - Fotoreportaż  - DEKALOG - dziesięć... , 15-05-2017 - Aktualności - II Dzień Prymasowski, 8-04-2017 - Dla szkół - VII rocznica smoleńska, 25-03-2017 - Wokół Fundacji - Peregrynacja Krzyża Papieskiego, 7-03-2017 - Dla Szkół - Pieśn o Prymasie, 1-03-2017 - Kontakt - Nowe konto bankowe Fundacji, 28-02-2017 - Dla Szkół - 1 marca Narodowy Dzień Pamięci ..., 26-02-2017 - Fotoreportaż  - Zima odchodzi?, 21-02-2017 - Aktualności - Stypendia 2017, 15-01-2017 - Aktualności - Spotkanie opłatkowe 2017,  04-11-2016 - Aktualności - Audycje radiowe KRZ Szkół, 19-10-2016 - Aktualności - Spotkanie ze szkołami,
A.D. 2005-2017

Użytkownicy UserWay, niewidomych i niedowidzących w Twojej witrynie mogą w końcu stać się bardziej niezależni i lepiej integrować się ze światem internetowym, które tak ściśle zależą od ich codziennego życia. Wskazówki dotyczące dostępności umożliwiają niepełnosprawnym użytkownikom łatwiejsze zmagania się z codziennymi zadaniami, a jednocześnie przyczyniają się do zmniejszenia przeszkody.UserWay pomaga osobom z upośledzeniem wzroku i niewidomym o bardziej znaczącym przeglądzie w witrynie, a tym samym do silniejszego powiązania z Tobą i Twoją firmą. Chociaż będziesz ściślej przestrzegać standardów dostępności witryn, zgodnie z wymogami prawa, możesz zwiększyć ROI dzięki lepszemu doświadczeniu w szerszej bazie użytkowników.

UserWay tworzy prostsze i bardziej dostępne przeglądanie dla użytkowników z problemami związanymi z mobilnością. Miliony ludzi nie mogą używać myszki lub innego urządzenia wskazującego i polegać wyłącznie na swojej klawiaturze, aby poruszać się po stronach internetowych. Twoja witryna powinna być w pełni nawigowana za pomocą klawisza klawiatury, klawiszy strzałek, klawisza enter i spacji.Widżet UserWay będzie dokonywać inteligentnych modyfikacji elementów w witrynie, które identyfikujemy jako potencjalnie niezgodne lub które mogą uniemożliwić nawigację tylko na klawiaturze. Robimy to wszystko bez potrzeby, aby twórcy i programiści dokonali kosztownych dostosowań istniejącego kodu źródłowego witryny
UserWay - prostsze i bardziej dostępne przeglądanie  dla użytkowników z problemami
UserWay pomaga użytkownikom, którzy mają różny stopień upośledzenia wzroku, zwiększając doświadczenie przeglądania, aby zaspokoić ich potrzeby i fizyczne ograniczenia. Zrobimy to poprawiając obsługę witryn tylko na klawiaturze, a także umożliwiając użytkownikom samodzielne zwiększanie kontrastu zawartości witryny, zwiększanie rozmiaru czcionki, przejście na czytelniejszą czcionkę, użycie większego kursora, podkreślanie linków , odbarwiania treści (usuwania koloru z tekstu i obrazów), a więcej, w oparciu o ich osobiste niepełnosprawności i preferencji.