XX KONKURS PLASTYCZNO-LITERACKI

ZAPRASZAJĄ DZIECI 1 MŁODZIEŻ DO UDZIAŁU
W XX KONKURSIE PLASTYCZNYM I LITERACKIM
pod patronatem
J. E. Ks. Biskupa dr Mariana Rojka Ordynariusza Diecezji Zamojsko - Lubaczowskiej.

Regulamin oraz folder informacyjny do pobrania
Rada Ruchów i Stowarzyszeń Katolickich Diecezji  XX Konkurs Plastyczno-Literacki
        Tak jak w poprzednich latach przesyłam regulamin dotyczący najbliższego konkursu plastyczno - poetyckiego organizowanego w ramach Dni Kultury Chrześcijańskiej w Zamościu. Fundacja każdego roku stara się włączyć w jego organizację. Wszystkie potrzebne informacje w załączonym regulaminie.
        Na nadchodzące święta całej społeczności szkolnej życzę z całego serca by radość ze Zmartwychwstania Chrystusa i zwycięskiej Jego Miłości umocniło waszą nadzieję, wiarę i siły w pokonywaniu codziennych trudności.

Z serdecznym pozdrowieniem

Prezes Zarządu Jadwiga Mazur