23 marca 2010 w Szkole Podstawowej im. Prymasa Stefana Wyszyńskiego w Łabuńkach Pierwszych odbył się V turniej Halowej Piłki Nożnej szkół noszących imię Prymasa Wyszyńskiego o Puchar Wójta Gminy Łabunie.
W uroczystości otwarcia turnieju uczestniczyli między innymi przedstawiciele Fundacji Dom Trzeciego Tysiąclecia im. Stefana Kardynała Wyszyńskiego w Zamościu: Jadwiga Mazur - wiceprezes Zarządu i Jan Cieplechowicz - członek Rady Programowej.
Pierwsze miejsce w turnieju zajęła drużyna ze Szkoły Podstawowej Nr1 im. Sługi Bożego Księdza Prymasa Stefana Kardynała Wyszyńskiego z Biłgoraja.
                                     G R A T U L U J E M Y  !!!

więcej na ->   http://szkola.interklasa.pl/sp_labunki/turniewj_hpn_V/album/index.html